2012-03-14 08:00:06• hírek • Blikk.hu

Friderikusz: "Húzgálják egymás f....t!"

Megfagyott a levegő pár pillanatra a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a szerda esti adás felvételén.


A nézők kikerekedett szemmel, döbbenten figyeltek: nem akartak hinni a fülüknek. Friderikusz Sándor (53) tényleg a játékos intim szervét említette, annak legtrágárabb megnevezésével? Ráadásul a vízilabdás társadalomnak is beszólt.

Pedig jól hallották. Amikor kiderült ugyanis, hogy a műsorvezető aznapi második játékosa Szőcs Gábor (29) ebben a sportágban versenyzik, Fridi váratlanul reagált. Nem a népszerű sport eredményeit méltatta, hanem azt firtatta, hogy mi történik a víz alatt. Ráadásul rá annyira nem jellemző módon sokkal szabad szájúbban fogalmazott, mint azt a főműsoridő szabályai megengedték volna, így a felvételen még ki is kellett sípolni a mondandója egy részét.

„Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy látszódjon, ami a víz alatt történik? Húzgálják egymás nadrágját, egymás f...át. Különböző testrészeit megfogják egymásnak. Ez nem játék!" - jelentette ki Fridi, aki ezzel a meglehetősen övön aluli témával próbálta kizökkenteni játékosát. A beszélgetés ezután arról folytatódott, amire valójában a műsorvezető gondolt: mennyire agresszív tud lenni a sportág, milyen sérüléseket okozhatnak egymásnak a játékosok. Kiderült, Gábornak is volt már arccsonttörése.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: